Petra-arvonta montako kananmunaa

Montako munaa kulhossa on?

 Arvomme oikein vastanneiden kesken näppärän Electrolux Ergorapido-imurin. Kilpailuun voi osallistua 30.4.2017 saakka. 

Säännöt ja tietoa Petra-klubista sivun alalaidassa

Säännöt

*Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään. Kilpailuun voi osallistua 30.4.2017 saakka. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonnassa sovelletaan Suomen arpajaislakia. Arvonnan järjestäjä suorittaa palkintoon liittyvän arpajaisveron.

Arvontapalkintoa ei voi lunastaa rahana. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että osallistuja on hyväksynyt arvonnan säännöt. Palkinto arvotaan kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä ellei toisin ilmoiteta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle. Järjestäjällä on oikeus ilman eri korvausta julkaista voittajan nimi missä tahansa mediassa.

Palkintona on Electrolux Ergorapido imuri. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestää: Petra-keittiöt

Mikä on Petra-klubi?

Petra-klubi on yleishyödyllinen suomalainen yhteisö, joka antaa ideoita keittiön ja kodin sisustukseen sekävinkkejä arkipäivän askareisiin

Petra-klubi on tarkoitettu kaikille niille, joita kiinnostavat kodin toimivuus, turvallisuusasiat, viimeisimmät trendit, näppärät ruokareseptit, ergonomia, keittiön uutuudet sekä keittiöihin liittyvät tapahtumat.

Klubilaisille järjestetään kisoja ja arvontoja, joissa luvassa mukavia keittiöön liittyviä palkintoja.

Saat ensimmäisenä tietoosi Petran uusimmat kausikampanjat. Järjestämme myös alueellisesti kokkausiltoja keittiömyymälöissä ja kodinkonevalmistajien tiloissa.

Saat infoa valtakunnallisista rakennus- ja sisustusalan messuista ja tapahtumista.

Sinulla on etuosto-oikeus myymälöistä ajoittain poistettavien keittiöryhmien, kodinkoneiden ja oheistuotteiden ostoon.

Saat kausietuna yhteistyökumppaneidemme klubituotteita erikoishintaan esimerkiksi kodinkonepaketteja tai pienkonepaketteja.

Katso lisää >>