Petra-keittiöt - Vihreys muuttaa sisätiloihin

Mikä on sinun keittiövinkkisi?

Kerro oma kokkailuun, keittiövälineisiin tai säilyttämiseen liittyvä vinkkisi muille.

Arvomme kaikkien vinkin lähettäneiden kesken 3 kpl Petra-keittiöt talousvaakoja ja julkaisemme vinkkejä seuraavissa klubikirjeissä. Kilpailuun voi osallistua 7.6.-13.8. välisellä ajalla.

Esimerkkivinkki; Miten saat munankuoripalaset helposti pois kulhosta johon olet ne rikkonut? > Kasta sormi kylmään veteen, kuoret tarttuvat sormeen.

*Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään. Kilpailuun voi osallistua 7.6.-13.8. välisenä aikana. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonnassa sovelletaan Suomen arpajaislakia. Arvonnan järjestäjä suorittaa palkintoon liittyvän arpajaisveron. Arvontapalkintoa ei voi lunastaa rahana. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että osallistuja on hyväksynyt arvonnan säännöt. Palkinto arvotaan kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä ellei toisin ilmoiteta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle. Järjestäjällä on oikeus ilman eri korvausta julkaista voittajan nimi missä tahansa mediassa. Palkintona on 3 kpl Petra talousvaakoja. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestää: Petra-keittiöt

Rekisteriseloste

Maksuton suunnitteluaika