Petra-keittiöt Elena juhlat

Mikä Petra-klubi on?Open

Petra-klubi on yleishyödyllinen suomalainen yhteisö, joka antaa ideoita keittiön ja kodin sisustukseen sekävinkkejä arkipäivän askareisiin

Petra-klubi on tarkoitettu kaikille niille, joita kiinnostavat kodin toimivuus, turvallisuusasiat, viimeisimmät trendit, näppärät ruokareseptit, ergonomia, keittiön uutuudet sekä keittiöihin liittyvät tapahtumat.

Mitä etuja saan?Open

Klubilaisille järjestetään kisoja ja arvontojajoissa luvassa mukavia keittiöön liittyviä palkintoja.

Saat ensimmäisenä tietoosi Petran uusimmat kausikampanjat. Järjestämme myös alueellisesti kokkausiltoja keittiömyymälöissä ja kodinkonevalmistajien tiloissa.

Saat infoa valtakunnallisista rakennus- ja sisustusalan messuista ja tapahtumista.

Sinulla on etuosto-oikeus myymälöistä ajoittain poistettavien keittiöryhmien, kodinkoneiden ja oheistuotteiden ostoon.

Saat kausietuna yhteistyökumppaneidemme klubituotteita erikoishintaan esimerkiksi kodinkonepaketteja tai pienkonepaketteja.

Miten Petra-klubi toimii?Open

Edellä mainittujen etujen lisäksi saat nämä edut:

Saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen ja kaksi kertaa vuodessa ilmestyvät Petra-klubisanomat.

Voit halutessasi toimia myös Petra-keittiöt-suosittelijana ja vinkata ystäväsi pyytämään Petra-keittiöiltä ilmaisen keittiösuunnitelman.  Silloin sekä sinä suosittelija että tarjousta pyytämään tuleva ystäväsi saatte kumpikin palkkioksi kuuden numeron aikakauslehtitilauksen. Vinkattu tarjousta pyytämään tuleva asiakas varaa itse Petran nettisivuilta ajan keittiömyymälään ja merkitsee ajanvarauslomakkeessa kommentit-kohtaan suosittelijan nimen. Keittiömyyjä aktivoi suunnittelutilaisuudessa aikakauslehdet sekä suosittelijalle että vinkatulle tai lahjoittaa lahjakortit aikakauslehden omatoimista tilaamista varten.

Miten Petra-klubiin pääsee mukaanOpen

Petra-klubiin pääsee mukaan usealla tavalla.

Petra-keittiön ostaneet, joiden sähköpostiosoite Petra-keittiöillä tiedossa kutsutaan liittymään Petra-klubin jäseniksi.

Petra-keittiöiltä tarjouksen pyytäneet voidaan kirjata klubilaisiksi heti tarjouspyyntövaiheessa ja pääsevät siten heti hyödyntämään senhetkisiä kausietuja.

Messuilla ja tapahtumissa arvontoihin ja kisoihin osallistuvat voivat täyttää yhteystietonsa tapahtumalipukkeisiin ja ruksata kohdan ”haluan liittyä Petra-klubiin ja saada klubipostia” 

Kirjautuminen klubilaiseksi tapahtuu aina Petra-keittiöiden verkkosivujen kautta täyttämällä yhteystiedot sivuilta löytyvään lomakkeeseen.”Liity Petra-klubiin”

Petra-uutiskirjetilaajista tulee automaattisesti Petra-klubilaisia ja saavat jatkossa Petra-klubipostia.

Petra-keittiöt Facebook-sivuilta löytyy linkki ”Liity Petra-klubiin”

Klubijäsenyyden voi halutessaan peruuttaa uutis-/klubikirjeen kautta valitsemalla ”poistu postituslistalta.”  

Petra-klubilaisten tietoja ei käytetä muuhun kuin Petra-keittiöiden tiedotemarkkinointiin eikä tietoja luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön.

Liity Petra-klubiin

Antamiasi tietoja käytetään vain klubikirjeen toimittamista varten. Tarkempaa tietoa henkilötietojen käsittelystä saat täältä >>