Palvelut

SUUNNITTELUPALVELU

Sovi suunnittelukäynti kotiisi tai myymälään.

Sinulla on varmasti visio, miltä uusi keittiösi voisi näyttää. Hahmottelet ratkaisuja ja mietit miten neliöt hyödyntäisi.
Petran verkkosivuilla voit käydä suunnittelemassa ja kokeilemassa miten värit ja materiaalit muuttavat keittiön ilmettä.
Ilmaisen suunnitteluajan keittiömyyjälle voit varata nettisivultamme ajanvarausosiosta.
Keittiöstä tehdään tarvekartoituksen perusteella kolmiulotteiset 3D-suunnitelmat, joista selviää miltä kalusteet näyttävät eri suunnilta katsottuna.
Kerrot toiveesi ja budjettisi. Sinulle piirretään sen pohjalta yksilöllinen suunnitelma. Näet 3D kuvina millainen uudesta keittiöstäsi tulee ja mitä se maksaa.

MITTAKÄYNNIT PAIKAN PÄÄLLÄ

Jo keittiön suunnitteluvaiheessa voidaan ensitapaamisen sopia keittiösuunnittelijan kanssa sopia kotiisi; toiveesi kirjataan ylös, otetaan tarvittavat mitat ja tehdään keittiötarjous.
Kun keittiösi on siinä vaiheessa että kalusteet on tilattu, tulee keittiömyyjä kotiisi tekemään tarkistusmittakäynnin ja tarkistaa että tilaukseen on huomioitu kaikki oleellinen; vesipisteet, viemärit, sähköt, hormit jne.

LAAJA VALIKOIMA – KAIKKI SAMASTA PAIKASTA

Petra-keittiömyymälässä on kalusteiden lisäksi kattava valikoima tunnettuja kodinkone-, allas-, hanamerkkejä, joista saat myös suunnitelmat ja tarjoukset samalla kertaa.
Voit olla varma että kalusteet ja koneet sopivat yhteen, kun ne on hankittu samasta paikasta.
Keittiöremontin tai kylppäriremontin yhteydessä uusitaan usein myös laatat, tapetit, lattiat ja huoneet saavat maaliväriä pintaansa. Kaikki nämä tuotteet saat samasta rautakaupasta kuin kalusteet.

AMMATTIHENKILÖT JA NEUVOT

Petra-keittiömyynti auttaa remontin etenemisessä ja saat vinkkejä
• Vanhojen kalusteiden purku ja poiskuljetustöissä
• Kalusteasennuksissa
• Sähkö- ja putkitöissä
• Muissa remonttitöissä
Kaikki voidaan hoitaa sinulle avaimet käteen periaatteella osana palvelua.

KALUSTEIDEN ASENNUS

Jotta kalusteet ja kodinkoneet toimivat optimaalisesti, kannattaa asennus jättää ammattitaitoisille asentajillemme. Samalla säästät omaa aikaasi ja hermojasi.