Petra-keittiön hankinta

1 Inspiraatio ja kontakti

Petra-keittiöt Varaa suunnitteluaika

Inspiraatio ja kontakti

Verkkosivut ja muut mediat pursuavat ideoita keittiöihin. Voit kaikessa rauhassa inspiroitua kotisohvalta käsin tarjolla oleviin mallistoihin, ratkaisuihin ja palveluihin Petra-keittiöt -sivuilla.

Palveluajan voit varata verkkosivuilta tai olla yhteydessä myyjään puhelimitse. Ajanvarauksella varmistat rauhallisen suunnittelutuokion ja projekti käynnistyy toden teolla. Vierailu keittiömyymälässä on loistava paikka ottaa tuntumaa konkreettisesti tämän päivän keittiökalusteisiin.

2 Tarvekartoitus ja mittakäynti

Tarvekartoitus ja mittakäynti

Yhdessä myyjän kanssa tehty tarvekartoitus on enemmän kuin pelkkä toivelista, koska keittiö on joka kerta yksilöllinen ja tiettyyn tilaan suunniteltu. Ammattitaitoisella myyjällä on tarjottavana vaihtoehtoja, joita ei itse tule ajatelleeksi. Tarvekartoituksessa myös selvitetään kuinka laajasta remontista on kysymys.

Ensitapaaminen voidaan sopia myös kalustettavaan kohteeseen. Samalla keittiömyyjä voi suorittaa mittojen ottamisen ja erillistä mittakäyntiä myöhemmässä vaiheessa ei tarvitse tehdä. Mittakäynnillä tarkistetaan mm. ikkunoiden, ovien, vesi- ja sähköpisteiden mahdolliset vaikutukset suunnitelmaan.

Petra-keittiöt suunnittelua

3 Suunnitelma, tarjous ja tilaus

Petra-keittiöt pohjapiirustus

Suunnitelma, tarjous ja tilaus

Keittiöstä tehdään tarvekartoituksen perusteella kolmiulotteiset 3D-suunnitelmat, joista selviää miltä kalusteet näyttävät eri suunnilta katsottuna. Keittiön kustannusarvio ja tarjous lasketaan suunnitelman perusteella. Keittiön hintaan vaikuttavat keittiön koko, erikoiskaappien määrä, materiaalivalinnat oviin, runkoihin, tasoihin, listoihin, vetimiin sekä lisävarusteiden määrä. Kodinkoneet, altaat ja hanat voidaan aina tilata samasta paikasta. Keittiömyymälöissä on tarjolla myös rahoitusvaihtoehtoja, joita hyödyntämällä kustannuksia voidaan jakaa pidemmälle aikavälille. Hyväksytyn suunnitelman perusteella tehdään tilaus tehtaalle ja määritellään toimitusajankohta. Kalusteiden toimitusaika vaihtelee 4-6 viikkoa tilauksesta riippuen.

4 Toimitus- ja asennuspalvelu

Toimitus- ja asennuspalvelu

Toimitus tapahtuu sovittuna päivänä tehtaan autoilla. Keittiömyymälä tarjoaa aina myös asennuspalvelun. Kun asennuksen hoitaa ammattitaitoinen asentaja, sopii kalusteet ja kodinkoneet yhteen ja asennustyöt sujuu nopeasti. Vanhan keittiön purkuun ja asennustöihin menee ammattimiehiltä noin viikon verran. Keittiömyyjän kautta järjestyvät myös muut ammattimiehet, kuten putkimiehet ja sähkömiehet. Usein remontin yhteydessä tehdään muutakin pintaremonttia; lattiat, välitilalaatoitukset, katto sekä valaistus.

Petra-keittiöt asennus

5 Jälkitarkastus

Petra-keittiöt Sandra raami 651 valkoinen maalattu

Jälkitarkastus

Kalustetoimituksen ja asennuksen jälkeen suoritetaan jälkitarkastus. Tarkastuksessa halutaan selvittää että työn jälki on moitteetonta sekä kalusteiden toimivuus ja ulkonäkö kuten suunniteltu. 

6 Takuu

Takuu

Petra keittiöille myönnetään koko niiden käyttöikää kattava takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta. Lisäksi tietyille komponenteille on takuuaika 10 tai 5 vuotta.

Kysy lisää takuuehdoistamme myymälästä!

Petra-keittiöt takuu