Petra-kalusteet, turvallinen valinta

Kotimainen

Nobia-konserniin kuuluva Novart valmistaa Petra -keittiöt omalla tehtaallaan Nastolassa, jolloin kotimaisuusaste on korkea ja tuotteissa voidaan käyttää avainlipputunnusta. Tehtaalta lähtee n. 100 toimitusta päivässä ja kalusteet toimitetaan koottuina tehtaan omalla kuljetuskalustolla. Ison konsernin kautta tuotekehitykseen on käytössä laajat resurssit ja suomalaisten kuluttajien tarpeisiin pystytään vastaamaan entistä nopeammin ja kohdennetummin.

FI-tuotesertifikaatti

FI-merkki on tunnettu ja arvostettu, tuotteen tai materiaalin turvallisuutta ja laatua osoittava sertifiointimerkki. Novartin valmistamille tuotteille on myönnetty FI-sertifiointimerkki. Tuotteet täyttävät standardin tai viranomaismääräysten ohjeet ja vaatimukset laadunvalmistuksen ja tuotteen ominaisuuksien osalta.

ISO 14001 ympäristöjärjestelmä

kertoo asiakkaille, että yritys minimoi aktiivisesti yrityksen omien prosessien , tuotteiden ja palvelujen ympäristölle aiheuttamaa rasitusta sekä pyrkii vaikuttamaan alihankkijoidensa ympäristötoimintaan.

OHSAS 18001 työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä

kertoo työntekijöille ja muille sidosryhmille, että yritys suojelee ennakoivasti työvoimansa terveyttä sekä turvallisuutta. Samoin sertifioitu järjestelmä on vakuutus työterveys - ja työturvallisuuslakien noudattamisesta.

Takuu

Myönnämme kaikille Novartin valmistamille kuluttajakaupan tuotteille koko niiden käyttöikää kattavan takuun materiaali- ja valmistusvirheen osalta. Lisäksi tietyille komponenteille on takuuaika 10 (kymmenen) tai viisi (5) vuotta. Tutustu tarkemmin kattaviin takuuehtoihin myymälässämme.

Petra-keittiöt isä ja poika