Petrasta

Hetkiä, joilla on merkitystä

Jokaisella meistä on keittiö – pieni tai iso. Suomalaisia Petra-keittiöitä on tehty jo vuodesta 1978 lähtien. Nyt Suomen suosituin keittiö - Petra - löytyykin jo tuhansista kodeista.

Keittiön rooli on muuttunut merkittävästi, keittiö on nykyisen sosiaalisen elämän keskipiste. Keittiö on oikea monitoimitila. Keittiössä on perheen aktiivisimmassa käytössä olevat neliöt. Siellä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin sekä perheen vieraat. Keittiössä eletään kodin arkea ja juhlaa hyvässä seurassa ja tehdään monia suuria ja pieniä päätöksiä. Unelmien keittiö on käyttäjänsä näköinen, juuri siinä kodissa asuville suunniteltu.

Kehitämme keittiöitämme kaiken aikaa ja haemme ratkaisuja sekä erilaisten käyttäjien tarpeisiin että myös monenlaisiin tiloihin soveltuviksi. Monet toimintaa helpottavat yksiköt tavaroiden ja kodinkoneiden säilytyksessä ja keittiön muuntuvuus tarpeiden mukaan ovat nousseet tärkeiksi. Urbaani-yhteiskunnassa keittiö voi olla hyvinkin pieni, mutta sieltä voi silti löytyä suurenmoisia ratkaisuja joilla loihditaan kaikki tarpeellinen esiin tarvittaessa. Keittiön tulee tietysti olla myös turvallinen paikka, jossa voit tuntea lämpöä, vaikka maailma myllertää ympärillä.

Petra-keittiössä on tilaa elämälle.

TAUSTALLA SUOMEN JA EUROOPAN SUURIMMAT KEITTIÖALAN YRITYKSET

Taustatuen varmistaa kalusteet valmistava Novart, joka on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja. Novart taas kuuluu Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys.

FI-TUOTESERTIFIKAATTI

Tuotesertifikaatti on puolueettoman osapuolen todistus siitä, että valmistettavat tuotteet täyttävät määriteltyjen standardien ja määräysten vaatimukset valmistuksen laadunvarmistuksen ja tuotteen ominaisuuksien osalta.

ISO 14001 YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ

Sertifioitu ISO 14001 järjestelmä kertoo asiakkaille, että yritys minimoi aktiivisesti yrityksen omien prosessien, tuotteiden ja palvelujen ympäristölle aiheuttamaa rasitusta sekä pyrkii vaikuttamaan alihankkijoidensa ympäristötoimintaan. Sertifioitu ympäristöjärjestelmä takaa myös, että yritys noudattaa toiminnoissaan ympäristömääräyksiä ja -lakeja.

Myymälät löydät täältä >>

Novart Oy tehdas