Uniikki-mallisto

Petra-keittiöt tarjoaa nostalgiannälkäiselle sisustajalle ihania uutuuksia. Kupari ja messinki, ristikko-ovet ja koristeelliset raamit yhdistyvät nykyaikaisiin keittiöratkaisuihin uudessa Uniikki-mallistossa.

Petra-keittiöt Elena juhlat

"Nyt suosiossa on aito kodikkuus ja omaleimaisuus."

 

Eeva Kokkonen, Novart tuotepäällikkö

Uniikki-mallisto tuo Petra-keittiöihin kodikkuutta entisajan tyyliin. Kevään trendimateriaalit näkyvät messinkisissä vetimissä ja hyllynkannattimissa sekä kuparin sävyisessä välitilalaminaatissa. Nostalgiaa huokuvat lasiovelliset seinäkaapit ja koristeelliset ovimallit luovat keittiöön kotoista lämpöä yhdistettynä huippumoderniin pohjaratkaisuun.

Kuva: Uniikki-mallisto, Petra-keittiöt

Uniikki-malliston keittiön voi koota juuri haluamansa näköiseksi eri elementtejä yhdistelemällä. Raami-kehyksillä keittiön tyyliä voi muuttaa helposti pienillä ratkaisuilla. Raamit ovat kaapinovia kehystäviä aihioita, jotka tuovat kalusteisiin uutta ilmettä ja ovat saatavilla missä tahansa värivaihtoehdossa.

– Kevät on sisustuksen aikaa ja moni innostuu uudistamaan kodin tyyliä. Keittiön ilmeen voi laittaa uuteen uskoon kätevästi pienillä yksityiskohdilla. Nyt suosiossa on aito kodikkuus ja omaleimaisuus, sanoo Novartin tuotepäällikkö Eeva Kokkonen.

Kartanotyyliset ristikko-ovet, vanhaa aikaa henkivät lasikipot ja lasiovelliset seinäkaapit rauhoittavat keittiön tunnelmaa ripauksella hempeää maalaisromantiikkaa.

Lämpimät värit ja maanläheiset materiaalit tekevät paluun keittiöön. Erityisesti messinki ja kupari ovat nousussa. Uniikki-malliston uutuuksia ovat harjatun kuparin värinen, laminaattia oleva välitilalevy, messinkiset vetimet ja hyllynkannattimet.

Kuvassa: Messinkiset hyllynkannattimet

Kuvassa: Raami "Milka" Petra-keittiöt

Luokka: Uutiset