7 kätevää vinkkiä keittiön päivittämiseen

Kevät on tulossa, ja sen myötä keittiön päivittäminen saattaa alkaa houkutella. Olemme koonneet sinulle 7 kätevää tapaa päivittää keittiötäsi.

Petra-keittiöt Kollaasi
Petra-keittiöt Pocketti aamiaiskaappi

1. Raivaa
Raivaa pois esineet, joita et tarvitse. Näin saatat pystyä poistamaan osan kaapeista ja saat keittiöösi uutta, puhdasta seinätilaa.

2. Juhli väreillä
Tuo keittiöösi väriä: jos maalaat seinät tai laitat uudet tapetit, saa keittiösi aivan uuden ilmeen. Unohda ”turvalliset” valinnat ja innostu uusimmista trendisävyistä.

3. Päivitä tai vaihda työtasosi
Työtasolla on suuri vaikutus keittiön ilmeeseen. Raikasta keittiötäsi vaihtamalla työtason materiaali.

4. Vaihda vetimet
Nopeana ratkaisuna voit vaihtaa kaapistojen vetimet. Vetimiä on saatavilla eri materiaaleissa ja tyyleissä. Muista vain varmistaa, että vetimien mitat ovat sopivat kaapistoihisi.

5. Esittele tekstiilejäsi
Tekstiilit antavat huoneelle lämpimän ja kotoisan tunnelman. Laatikkoon piilotettujen vanhojen keittiöpyyhkeittesi tilalle voit siis hankkia kauniita pellavakankaisia liinoja haluamissasi väreissä ja asettaa ne esille keittiössäsi.

6. Vaihda hanasi
Päivitä vesihanasi. Niitä on saatavilla monissa eri tyyleissä ja materiaaleissa. Valitse hana, joka sopii tiskialtaaseesi ja tarpeisiisi ja jonka voit vaihtaa helposti itse.

7. Huomiota yksityiskohtiin
Yksityiskohdilla on merkitystä. Laita saippua ja astianpesuaine kauniisiin pulloihin ja esille tiskialtaan viereen.

Keittiöasiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi. Käy liikkeissämme, varaa tapaaminen tai soita meille, ja annamme sinulle keittiöinspiraatiota.

Luokka: Blogi

Luonnonläheiset sävyt - Huurre

Keittiötrendit vuonna 2022 Blogi

Poikkeuksellinen aika on luonut uusia vivahteita myös asumiseen. Vuonna 2022 toiveina ovat hybridikoti, elämää kestävä keittiö ja rauhalliset värit yllättävillä yksityiskohdilla.

Lue lisää aiheesta Keittiötrendit vuonna 2022
Petra-keittiöt Willa ovimalli Sandra

Vuoden 2021 keittiötrendeissä näkyvät luonnonläheiset sävyt Blogi

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhoittavaa tunnelmaa. Luonnosta inspiraationsa saavat värit kestävät aikaa ja muuttuvia väritrendeijä. Keittiön värimaailma on yhä vahvempi osa koko kodin tunnelmaa ja värimaailmaa.

Lue lisää aiheesta Vuoden 2021 keittiötrendeissä näkyvät luonnonläheiset sävyt
Petra-keittiöt Emma 146

Neljä asiaa, joita kannattaa miettiä keittiökaapistoja valitessa Blogi

Lue lisää aiheesta Neljä asiaa, joita kannattaa miettiä keittiökaapistoja valitessa
Petra-keittiöt Emma

7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa Blogi

Keittiöremontti on iso projekti, jossa on tehtävä paljon päätöksiä ja otettava huomioon monta seikkaa. Tässä seitsemän vinkkiä siihen, miten välttää yleisimmät virheet, joita uuden keittiön suunnittelussa usein tehdään.

Lue lisää aiheesta 7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa