Neljä asiaa, joita kannattaa miettiä keittiökaapistoja valitessa

Petra-keittiöt Emma 146

1. Keittiösi tyyli

Keittiökaapit usein määrittävät koko keittiön tyylin. Millainen tyyli sopii sinulle ja taloosi? Pitäisitkö enemmän maalaistyylistä lasisilla ovilla vai sittenkin bistro-tyylisestä keittiöstä, jossa on avohyllyjä ja suljettuja kaappeja? Neuvomme on, että kannattaa noudattaa talon tyyliä ja seurata omaa sisutusnäkemystä – hyödynnä sitä, mitä sinulla on.

2. Henkilökohtainen tyylisi

Jos valitset yksinkertaiset ja minimalistiset kaapistot, voit antaa keittiöllesi persoonallisen kosketuksen esimerkiksi maalamalla seinät lempivärilläsi, valitsemalla tyyliäsi kuvastavat laatat tai asettelemalla lempikoristeesi esille.

3. Elämäntyylisi

Onko keittiösi talon sydän, jossa viihtyvät niin perheen aikuiset ja lapset kuin ystävätkin? Sinun kannattaisi ehkä poistaa keittiöstäsi vetimet, joihin on helppo törmätä ja valita niiden sijaan kahvattomat kaapistot ja kosketuksesta aukeavat laatikostot.

4. Budjettisi

Pidä budjettisi mielessä, kun valitset keittiön kaapistoja. Valitse materiaalit ja design sen mukaan, onko keittiön tarkoitus olla käytössä muutamia vuosia vai vuosikymmeniä.

Selaile mallistoamme >>

Keittiöasiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi. Käy liikkeissämme, varaa tapaaminen tai soita meille, ja autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset kaapistot juuri sinun keittiöösi.

Luokka: Blogi

Luonnonläheiset sävyt - Huurre

Keittiötrendit vuonna 2022 Blogi

Poikkeuksellinen aika on luonut uusia vivahteita myös asumiseen. Vuonna 2022 toiveina ovat hybridikoti, elämää kestävä keittiö ja rauhalliset värit yllättävillä yksityiskohdilla.

Lue lisää aiheesta Keittiötrendit vuonna 2022
Petra-keittiöt Willa ovimalli Sandra

Vuoden 2021 keittiötrendeissä näkyvät luonnonläheiset sävyt Blogi

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhoittavaa tunnelmaa. Luonnosta inspiraationsa saavat värit kestävät aikaa ja muuttuvia väritrendeijä. Keittiön värimaailma on yhä vahvempi osa koko kodin tunnelmaa ja värimaailmaa.

Lue lisää aiheesta Vuoden 2021 keittiötrendeissä näkyvät luonnonläheiset sävyt
Petra-keittiöt Emma

7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa Blogi

Keittiöremontti on iso projekti, jossa on tehtävä paljon päätöksiä ja otettava huomioon monta seikkaa. Tässä seitsemän vinkkiä siihen, miten välttää yleisimmät virheet, joita uuden keittiön suunnittelussa usein tehdään.

Lue lisää aiheesta 7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa
Petra-keittiöt Sandra raami 651 valkoinen maalattu

5 tapaa tuoda kesä keittiöösi Blogi

Kesä on vihdoin alkanut! 5 vinkkiä kuinka saat kesäisen fiiliksen keittiöösi.

Lue lisää aiheesta 5 tapaa tuoda kesä keittiöösi