Neljä asiaa, joita kannattaa miettiä keittiökaapistoja valitessa

Petra-keittiöt Emma 146

1. Keittiösi tyyli

Keittiökaapit usein määrittävät koko keittiön tyylin. Millainen tyyli sopii sinulle ja taloosi? Pitäisitkö enemmän maalaistyylistä lasisilla ovilla vai sittenkin bistro-tyylisestä keittiöstä, jossa on avohyllyjä ja suljettuja kaappeja? Neuvomme on, että kannattaa noudattaa talon tyyliä ja seurata omaa sisutusnäkemystä – hyödynnä sitä, mitä sinulla on.

2. Henkilökohtainen tyylisi

Jos valitset yksinkertaiset ja minimalistiset kaapistot, voit antaa keittiöllesi persoonallisen kosketuksen esimerkiksi maalamalla seinät lempivärilläsi, valitsemalla tyyliäsi kuvastavat laatat tai asettelemalla lempikoristeesi esille.

3. Elämäntyylisi

Onko keittiösi talon sydän, jossa viihtyvät niin perheen aikuiset ja lapset kuin ystävätkin? Sinun kannattaisi ehkä poistaa keittiöstäsi vetimet, joihin on helppo törmätä ja valita niiden sijaan kahvattomat kaapistot ja kosketuksesta aukeavat laatikostot.

4. Budjettisi

Pidä budjettisi mielessä, kun valitset keittiön kaapistoja. Valitse materiaalit ja design sen mukaan, onko keittiön tarkoitus olla käytössä muutamia vuosia vai vuosikymmeniä.

Selaile mallistoamme >>

Keittiöasiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi. Käy liikkeissämme, varaa tapaaminen tai soita meille, ja autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset kaapistot juuri sinun keittiöösi.

Luokka: Blogi

Petra-keittiöt Emma

7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa Blogi

Keittiöremontti on iso projekti, jossa on tehtävä paljon päätöksiä ja otettava huomioon monta seikkaa. Tässä seitsemän vinkkiä siihen, miten välttää yleisimmät virheet, joita uuden keittiön suunnittelussa usein tehdään.

Lue lisää aiheesta 7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa
Petra-keittiöt Sandra raami 651 valkoinen maalattu

5 tapaa tuoda kesä keittiöösi Blogi

Kesä on vihdoin alkanut! 5 vinkkiä kuinka saat kesäisen fiiliksen keittiöösi.

Lue lisää aiheesta 5 tapaa tuoda kesä keittiöösi
Petra-keittiöt Inka 62VD ja Peggi päätylevy

4 vinkkiä työtason valintaan Blogi

Keittiön työtasojen valinta on yksi tärkeimmistä asioista joita teet suunnitellessasi keittiötäsi.

Lue lisää aiheesta 4 vinkkiä työtason valintaan
Petra-keittiöt Kollaasi

7 vinkkiä keittiön päivittämiseen Blogi

Kevät on tulossa, ja sen myötä keittiön päivittäminen saattaa alkaa houkutella. Olemme koonneet sinulle 7 kätevää tapaa päivittää keittiötäsi.

Lue lisää aiheesta 7 vinkkiä keittiön päivittämiseen