4 asiaa joita kannattaa miettiä kun valitset työtasoja

Keittiön työtasojen valinta on yksi tärkeimmistä asioista joita teet suunnitellessasi keittiötäsi.

Petra-keittiöt Kollaasi

Työtason ei pidä vain näyttää hyvältä ja sopia keittiötyyliisi, vaan on myös ratkaisevaa, että se on materiaalia joka sopii elämäntyyliisi. Helpottaaksemme päätöstäsi, kerromme sinulle 4 asiaa joita kannattaa miettiä kun valitset työtasoja.

1. Kuinka käytät nykyisiä työtasojasi?

Onko työtasot vain paikka johon lasket tiskit vai onko se ruuanvalmistuspaikka jossa vietät eniten aikaa keittiössäsi? Leivotko leipää joka viikonloppu? Onko sinulla lapsia jotka rakastavat viettää aikaansa keittiössä yhdessä kanssasi?

2. Mikä työtasomateriaali on sopiva minulle ja keittiölleni?

Eri työtasomateriaaleilla on erilaiset hyvät ja huonot puolet. Jotkut materiaalit ovat kestävämpiä kuin toiset; jotkut tarvitsevat enemmän huomiota ja huolenpitoa. Jotkut materiaalit antavat lämpimämmän tunteen, kun taas toiset antavat minimalistisemman ja modernimman tunteen.

3. Kuinka paljon haluat käyttää rahaa työtasoihin?

Ehkä haluat päivittää keittiötäsi uusilla työtasoilla muutaman vuoden päästä, silloin kannattaa valita vähän edullisempi työtaso materiaali. Jos näet työtasot keittiösi mestariteoksena ja suunnittelet pitäväsi ne monia vuosia, se voi olla tärkein investointisi kun remontoit keittiötä.

4. Tärkein kaikista – mieti ajan kanssa ennenkuin teet päätöksen.

Työtasoja valittaessa on monta asiaa joita pitää harkita, joten älä hätiköi päätöksen kanssa.

Keittiöammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua. Vieraile myymälässämme, varaa maksuton aika tai soita meille. Me autamme sinua löytämään työtason joka sopii parhaiten keittiöösi.

Luokka: Blogi

Luonnonläheiset sävyt - Huurre

Keittiötrendit vuonna 2022 Blogi

Poikkeuksellinen aika on luonut uusia vivahteita myös asumiseen. Vuonna 2022 toiveina ovat hybridikoti, elämää kestävä keittiö ja rauhalliset värit yllättävillä yksityiskohdilla.

Lue lisää aiheesta Keittiötrendit vuonna 2022
Petra-keittiöt Willa ovimalli Sandra

Vuoden 2021 keittiötrendeissä näkyvät luonnonläheiset sävyt Blogi

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhoittavaa tunnelmaa. Luonnosta inspiraationsa saavat värit kestävät aikaa ja muuttuvia väritrendeijä. Keittiön värimaailma on yhä vahvempi osa koko kodin tunnelmaa ja värimaailmaa.

Lue lisää aiheesta Vuoden 2021 keittiötrendeissä näkyvät luonnonläheiset sävyt
Petra-keittiöt Emma 146

Neljä asiaa, joita kannattaa miettiä keittiökaapistoja valitessa Blogi

Lue lisää aiheesta Neljä asiaa, joita kannattaa miettiä keittiökaapistoja valitessa
Petra-keittiöt Emma

7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa Blogi

Keittiöremontti on iso projekti, jossa on tehtävä paljon päätöksiä ja otettava huomioon monta seikkaa. Tässä seitsemän vinkkiä siihen, miten välttää yleisimmät virheet, joita uuden keittiön suunnittelussa usein tehdään.

Lue lisää aiheesta 7 vinkkiä, miten vältät yleisimmät virheet keittiösuunnittelussa