Rytmi-keittiö

Petran uusi Rytmi-keittiökonsepti tuo keveyttä keittiöön. Rytmin avainelementtinä on kapea, tammiviilupintainen kaapistojen väliin asennettava kehys ja jakaja. Kehyksen avulla keittiö voidaan muokata hyvin yksinkertaisella tavalla persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

Rytmi-keittiö leikittelee avo- ja umpiosilla ja tuo kodikkaaseen keittiöön trendikästä keveyttä, jopa ripauksen retroa. Rytmin kaapistoja voi hyödyntää myös kodin muissa tiloissa, kuten olo- tai lastenhuoneessa, mikä tekee kodin ilmeestä yhtenäisen eri tilojen välillä.

Petra-keittiöt Rytmi

PETRAN RYTMI-KEITTIÖ VALKOISELLA AAMU-OVELLA:

Tammiviilupintainen kehys tuo vaaleaan keittiöön ilmettä ja rytmiä. Mattavalkoinen Aamu-ovi, valkoiset kodinkoneet ja rosterivedin yhdistettynä lämpimän tammen sävyisiin kehyksiin ja avo-osiin tekevät kodikkaan keittiön ilmeestä samalla sekä rauhallisen että nuorekkaan leikkisän. Avo- ja umpiosilla rytmitetty hylly yhdistyy kauniisti kodin muihin tiloihin.

PETRAN RYTMI-KEITTIÖ MAALATULLA MILKA-OVELLA:

Maalatun Milka-oven kauniin vihreää sävyä täydentää messinkinen vedin. Laminaattitason kuosi on valittu kehyksen mukaan. Avohyllyt tuovat ilmavuutta kokonaisuuteen. Tässä keittiössä on trendikästä keveyttä, jopa retrohenkeä.

Rytmi sopii myös vaikkapa olo- tai lastenhuoneen kirjahyllyksi:

Petran Rytmi-keittiön voi muodostaa mistä tahansa Petra-keittiöiden ovimallista. Ota suunnittelijamme avuksesi ja mietitään yhdessä oma, unelmiesi Petra-keittiö!

Katso lähin myymäläsi ja varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun>>

Luokka: Innovaatiot

Petra-keittiöt Willa

Willa-keittiö Innovaatiot

Petran Willa-keittiö yhdistää uudella tavalla klassikkoelementtejä eri aikakausilta ja muuntaa ne nykypäivään.

Lue lisää aiheesta Willa-keittiö

Peggi - size0 Innovaatiot

Peggi-päätylevyllä otetaan tilasta kaikki irti, Peggi on oiva täydennys Size0 tuotevalikoimaamme. Lue lisää.

Lue lisää aiheesta Peggi - size0
Petra-keittiöt Kollaasi

Kollaasi-keittiö Innovaatiot

Huonekalumaisuus ja tilojen yhdistyminen. Nämä asiat ovat ominaisia Kollaasi-keittiölle.

Lue lisää aiheesta Kollaasi-keittiö
Petra-keittiöt Pocketti aamiaiskaappi

Pocketti Innovaatiot

Pocketti kätkee sisälleen esimerkiksi aamiaistarpeet. Ovet liukuvat näppärästi kaapin reunojen sisään, joten ne saa kätevästi tieltä pois.

Lue lisää aiheesta Pocketti