Sujuvuus keittiössä

Halusimme havainnollistaa yleistä sujuvuutta keittiössä, joten päätimme rakentaa keittiön paikkaan, jossa kaikki sujuu kuin kellokoneisto. Paikkaan liittyy seikkailu, kaipuu ja luontainen rauhallisuus. Lähde mukaan matkalle, jossa junavaunu 50-luvulta muuttui täysin toimivaksi keittiöksi, jossa on tilaa läheisille ja rakkaille.

Petra-keittiöt ruokamatka junavaunu piirustus

Näin me teimme sen

Kuten kaikissa projekteissa, aloitettiin tämäkin matka piirustuspöydältä. Haasteena oli miten pitkulainen ja muutenkin haastava tila muunnetaan. Tila ei ole vain keittiö ilman kotia, siellä ruokailutila, yhteiset tilat, eteinen ja keittiö yhdistyy. Piti myös miettiä miten tila toimii ruanlaittoon ja seurusteluun.

Lähde matkalle, jossa junavaunu muuttui täysin toimivaksi keittiöksi.

Tilaa kokoontumiselle

Junan tila yleensäkin oli haasteellinen rakentaa kuin vain toimiva keittiö. Loimme suuren ruokailutilan jonne mahtuu 10 henkilöä. Junan innoittamana sohva rakennettiin seinän myötäisesti ja ruokapöytä rakennettiin paikan päällä. Aivan junavaunun loppupäähän teimme oleskelunurkkauksen sekä pienen kirjastotilan.

Petra-keittiöt illallinen junassa

Uutuudet

Olemme lanseeranneet erilaisia innovaatioita helpottamaan keittiöelämää sekä tuomaan lisää tilaa pieneenkin keittiöön. Säilytystilaa saat Stage-hyllyköllä pöydälle tai seinälle, plussa-kaappi tuo lisää pöytätilaa, taittuvalla korikomerolla saat kaiken kätevästi käsien ulottuville sekä kapealla liesitasolla saat lisää pöytätilaa.

Stage-hyllykkö

Taittuva korikomero mekanismi

Kapea liesitaso

Tule mukaan pohjoismaiselle ruokamatkalle