Petra-keittiöt rekry

Toiminimiyrittäjä keittiökalustemyyntiin

Etsimme joukkoomme tarmokasta toiminimiyrittäjää keittiökalustemyyntiin.

Petra-keittiöt on Suomen suosituin keittiömerkki ja maanlaajuinen keittiömyymäläketju. Taustatuen Petra-keittiöille takaa Lahdessa kalusteet valmistava Novart, joka on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja. Novart taas kuuluu Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys.

Petra-myymälöiden valikoimaan kuuluvat keittiöiden lisäksi kylpyhuonekalusteet, säilytysjärjestelmät, kodinkoneet, altaat, hanat ja kivitasot. Petran päämyyntikanava on rauta- ja sisustuskaupan markkinajohtaja K-Rauta.


Etsimme joukkoomme tarmokasta toiminimiyrittäjää

KEITTIÖKALUSTEMYYNTIIN

Oulainen – Ylivieska – Kalajoki alueelle
Toimipisteenä on Oulaisissa toimiva K-Rauta Ojan Rauta

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haastava suunnittelu- ja myyntityö laadukkaiden Petra-kalus¬teiden parissa. K-rauta Ojan Rauta Oulaisissa on monipuolinen sisustamisen ja raken¬tamisen rautakauppa, jossa asiakkaina on pientalorakentajia sekä remontoijia.

Olet vastuussa alueen Petra-keittiömyynnistä ja pääset mukaan valmiiseen hyvin organisoituun ketjukon-septiin. Tarjoamme mittavan koulutuksen, markkinoiden parhaat työkalut ja mahdol¬lisuuden erinomaiseen tuloksentekoon alan johtavilla kotimaisilla merkkituotteilla.

Etsimme henkilöä, jonka koulutus tai työkokemus liittyy remontointiin, rakentamiseen, sisustamiseen tai kaupalliseen alaan. Mahdollisesti omaat jo näyttöjä alalta. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden tehdä tulosta sisustamisen ja remontoimisen keskeisellä paikalla.

Sinulla on auto käytössäsi ja mahdollisuus tehdä asiakaskäyntejä myös iltaisin.
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin kerro se meille.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera 22.12.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:
heino.paakko@petrakeittiot.fi . Viitteeksi tunnus ”Petra-keittiömyyjä / Oulainen”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petra-kauppias Heino Pääkkö, puh. 040 914 0922.